Μπακογιάννης: Φεύγω από το Δημαρχείο με το κεφάλι ψηλά

«Είμαστε στην απόλυτη διάθεσή του κ. Δούκα. Φεύγω από το Δημαρχείο όπως ήρθα, με το κεφάλι ψηλά» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Την ήττα του στις αυτοδιοικητικές εκλογές παραδέχτηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Με καταμετρημένο μέχρι αυτή τη στιγμή το 95,31% ο Χρήστος Δούκας είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων με ποσοστό 55,99% έναντι του Κώστα Μπακογιάννη που συγκέντρωσε 44,01%.

«Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον εκλεγμένο δήμαρχο Αθηναίων τον κ. Χάρη Δούκα και του έδωσα τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη μεγάλη του νίκη. Είχα και την ευκαιρία να τον ευχαριστήσω για τον πολύ καλό, ουσιαστικό προεκλογικό μας αγώνα. Και ασφαλώς να τον διαβεβαιώσω ότι η ομάδα μου και εγώ είμαστε στην απόλυτη διάθεσή του, ώστε να οργανώσουμε μια συγκροτημένη και σοβαρή μετάβαση» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Εμφανώς συγκινημένος ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τους Αθηναίους για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας και είπε ότι φεύγει με το κεφάλι ψηλά.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλη μου την ομάδα, τον συνδυασμό, τους συνεργάτες, τους εθελοντές. Κάνανε έναν πραγματικά καταπληκτικό αγώνα. Η ευθύνη του αποτελέσματος φέρει μόνο εμένα. Προς όλους τους Αθηναίους και όλες τις Αθηναίες: Σας ευχαριστώ πολύ γιατί μου δώσατε την ευκαιρία μιας ζωής και μου επιτρέψατε να σας υπηρετήσω. Φεύγω από το Δημαρχείο όπως ήρθα. Με το κεφάλι ψηλά» δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.