Περιστέρι – Παναθηναϊκός 64-66: Νίκη με ανατροπή για τους «πράσινους»

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμα και με 19 πόντους ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη στην έδρα του Περιστερίου.

Το Περιστέρι πίεσε τον Παναθηναϊκό στα όριά του, αλλά με τους «πράσινους» να κάνουν σπουδαία προσπάθεια στο Ανδρέας Παπανδρέου, να γυρίζουν από το -19 και να παίρνουν την νίκη (66-64) σε αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League.

Ο Μάριους Γκριγκόνις με 20 πόντους (3/3 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 5/6 βολές) και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης με 16 (3/3 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 4/5 βολές) ήταν οι ήρωες των πράσινων, με τον Εργκίν Αταμάν να στέκεται σε αυτούς, αλλά να δηλώνει ότι η ομάδα του έκανε τραγική εμφάνιση. Ο Λούκα Βιλντόσα, ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι κι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έμειναν χαμηλά, πριν από την πρώτη διαβολοβδομάδα της σεζόν στη EuroLeague.

Μπασκετική «αυτοκτονία» για το Περιστέρι, που προηγήθηκε με 19 (45-26), αλλά έκλεισε τον αγώνα με 6/24 τρίποντα. Ο Βασίλης Σπανούλης είχε πολλά παράπονα από τους διαιτητές, δεν μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ αν και έδωσε συγχαρητήρια στους αντιπάλους του και είδε κι αυτός σημαντικούς του παίκτες όπως ο Ράγκλαντ, ο Χαντς, ο Τόμπσον κι ο Ντάνγκουμπιτς να μένουν χαμηλά, με τον Σέρβο να αστοχεί στο φινάλε στο τρίποντο για την νίκη.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-11, 36-24, 55-46, 64-66

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.