Αύριο (15/10) διεξάγεται ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητών εκλογών ας δούμε ορισμένα άγνωστα γεγονότα, που συνέβησαν στον πρώτο, δηλαδή, γύρο την περασμένη Κυριακή.

Όπως γράφει ο Βηματοδότης πιάστηκαν στα χέρια για τα… μάτια του Νίκου Χαρδαλιά ή πιο σωστά για την… μπλούζα με το πρόσωπο του εκλεγμένου Περιφερειάρχη. Κι όλα αυτά στη Νέα Σμύρνη, σε κεντρικό εκλογικό τμήμα, έξω από το οποίο εκπρόσωποι δημοτικής παράταξης με δεξιά ερείσματα πιάστηκαν στα χέρια με εκπροσώπους αντίπαλης παράταξης, επειδή οι δεύτεροι φορούσαν μπλούζες με το πρόσωπο του Νίκου Χαρδαλιά, παρόλο που ο συνδυασμός τους δεν προέρχεται από τον χώρο της Δεξιάς. Κατηγορήθηκαν ότι με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να επωφεληθούν από το ρεύμα που είχε ο κ Χαρδαλιάς.

Ωστόσο, η απάντησή τους -που δεν ήταν καθόλου πειστική- αναφέρει σε άλλο σημείο ο Βηματοδότης ήταν ότι στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού τους υπήρχαν δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο της δεξιάς. Το ξύλο βγήκε από την… κάλπη και στην Εύβοια, όπου ψηφοφόροι τσακώθηκαν για τους υποψήφιους δημάρχους, τους οποίους υποστήριζα.