Πόλεμος στο Ισραήλ: Είδε τη γιαγιά της να δολοφονείται από τη Χαμάς σε βίντεο στο Facebook

Η φριχτή στιγμή που νεαρή από το Ισραήλ είδε τη γιαγιά της να δολοφονείται από τη Χαμάς μέσα στο σπίτι της.

Δεν έχουν τέλος οι σπαραξικάρδιες περιγραφές Ισραηλινών που είδαν τους δικούς τους ανθρώπους να δολοφονούνται με βάρβαρες μεθόδους από τη Χαμάς, στον πόλεμο που ξέσπασε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στο Ισραήλ.

Η Mor Bayder, μια νεαρή Ισραηλινή, λέει κλαίγοντας στον τηλεοπτικό σταθμό Canal 13 ότι είδε τη γιαγιά της να δολοφονείται σε βίντεο που ανέβασε στη σελίδα της ηλικιωμένης γυναίκας στο Facebook ο φονιάς της! Όπως είπε η θεία της ειδοποίησε την ίδια και τη μητέρα της για τη φρικτή ζωντανή μετάδοση, που έδειχνε τις τελευταίες στιγμές της γιαγιάς της μέσα σε μια λίμνη αίματος στο πάτωμα του σπιτιού της στο κιμπούτς Nir Oz, μόλις δύο χιλιόμετρα από τη Γάζα, που ελέγχεται από τη Χαμάς.

Αυτή η δολοφονία είναι μία από τις εκατοντάδες που έχουν γίνει από το Σάββατο, όταν οι ένοπλοι της Χαμάς εισέβαλαν στο Ισραήλ και επιτέθηκαν, μεταξύ άλλων, αδιακρίτως σε αμάχους. Ισραηλινοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι περισσότεροι από 1.000 πολίτες τους έχουν σκοτωθεί και άλλοι 150 έχουν περάσει τα σύνορα με τη Γάζα ως όμηροι.

«Η μαμά μου δεν μπορούσε καθόλου να ανοίξει το βίντεο, έτρεμε. Το άνοιξα από το τηλέφωνό μου και είδα το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσατε να φανταστείτε. Η γιαγιά μου στο πάτωμα του σπιτιού της να δολοφονείται. Όλο το πάτωμα καλυμμένο με αίμα και η γιαγιά μου εκεί. Ο τρομοκράτης πήρε το κινητό της, τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook. Έτσι μάθαμε τι έγινε» είπε η Bayder.

Σε ανάρτησή της στο Facebook η νεαρή γυναίκα απέτισε φόρο τιμής στη γυναίκα που τόσο αγαπούσε. «Ο στοιλοβάτης της ζωής μου. Η γιαγιά μου, κάτοικος του Κιμπούτς Νιρ Οζ σε όλη της τη ζωή, σκοτώθηκε χθες σε μια βάναυση δολοφονία από έναν τρομοκράτη στο σπίτι της. Στις επτά το πρωί, είδα τον εφιάλτη της ζωής μου. Ένας τρομοκράτης ήρθε στο σπίτι της, τη σκότωσε, πήρε το τηλέφωνό της, βιντεοσκόπησε τη φρίκη και τη δημοσίευσε στον τοίχο της στο Facebook» έγραψε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.