Πολάκης για σκιτσογράφο Χατζόπουλο: Κακέκτυπο του ανθρώπινου είδους

«Άλλο ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Παύλος Μαρινάκης για την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον σκιτσογράφο Δημήτρη Χατζόπουλο.

Επίθεση με χαρακτηρισμούς όπως «κακέκτυπο του ανθρώπινου είδους» εξαπέλυσε μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης για τον σκιτσογράφο της Καθημερινής, Δημήτρη Χατζόπουλο.  «Αυτός ο τυφλωμένος ακροδεξιός «καλλιτέχνης» νομίζει πως παράγει πολιτισμό και κάνει χιούμορ» έγραψε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης ανέφερε:

«Αυτο το κακεκτυπο ανθρώπινου είδους είναι ο «γελοιογράφος» της «σοβαρής αστικής εφημεριδας» της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ !! Αυτός ο τυφλωμένος ακροδεξιός «καλλιτέχνης» νομίζει πως παράγει πολιτισμό και κανει χιουμορ!!!

Σε παραδίδω στη ΧΛΕΥΗ των πραγματικών ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!
Υγ Μάλλον από το φόβο σου μετά τις τελευταίες εξελίξεις πρέπει να ξύπνησες το βράδυ έχοντας κάνει στο στρώμα σου αυτό που κάνει το «τετράποδο» της εικόνας που φιλοτέχνησες…».

Μαρινάκης: «Άλλο ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ»

Άμεση ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη. «Δεν πέσαμε από τα σύννεφα […] Τον παρέδωσε στη χλεύη των κανονικών ανθρώπων […] Ήταν ένα ακόμα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ» είπε μεταξύ άλλων

Η αλήθεια είναι ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Και είναι πράγματι κατάντια το γεγονός, ότι ο γνωστός για την χυδαιότητά του κ. Πολάκης μόλις προ ημερών επιβραβεύτηκε από τη νέα ηγεσία διοριζόμενος σε έναν κομβικό επιτελικό ρόλο. pic.twitter.com/bzm1v6Qo8i

— Pavlos Marinakis (@pavlmarin) October 8, 2023

ΠΑΣΟΚ: Κρεσέντο τοξικότητας

Το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για τα σχόλια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη σημείωσε:

«Ο πολιτικός πάτρωνας του κ. Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης, σε ένα ακόμη κρεσέντο τοξικότητας εξαπολύει πεζοδρομιακές ύβρεις και στοχοποιεί τον γελοιογράφο, Δημήτρη Χαντζόπουλο. Κανείς δεν απολαύει «ασυλίας» από τη γελοιογραφική πένα, αλλά για τον κ. Πολάκη φαίνεται ότι είναι άγνωστες λέξεις».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.