Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της Άιντραχτ, με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να σκοράρει στο 92′, κι έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Conference League μέσω των πρώτων δύο θέσεων στον όμιλό του.

Αρχικά ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να απορροφήσει την πίεση της Άιντραχτ. Σκόραρε μάλιστα στο 15′, αλλά ο Σαμάτα ήταν οριακά οφ σάιντ. Τουλάχιστον οι παίκτες του Λουτσέσκου δεν επηρεάστηκαν ψυχολογικά και βρήκαν το τέρμα με τον Ζίβκοβιτς, που φέτος έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς.

Ο Σέρβος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, στο 28’, με τον Τραπ να ξεγελιέται και να μην έχει απάντηση.

Η Άιντραχτ, που είχε εννιά τελικές στο πρώτο μέρος αλλά οι περισσότερες εκτός περιοχής, μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μισό κι έφτασε στην ισοφάριση στο 68′ με τον Μαρμούς ύστερα από λάθος του Κουλιεράκη.

Παρόλα αυτά ήταν ο ΠΑΟΚ αυτός που είπε την τελευταία λέξη. Στο 92′ ο νεαρός στόπερ εξιλεώθηκε με κεφαλιά και υπέγραψε χάρη σε μια προσωπική ρεβάνς την πολύ σημαντική αυτή νίκη της ομάδας του Λουτσέσκου.

Η αναμέτρηση πάντως ολοκληρώθηκε με μεγάλη ένταση, καθώς αποβλήθηκαν Τραπ και Μεϊτε.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (77′ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (67′ Σβαμπ), Μουργκ (67′ Κωνσταντέλιας), Τάισον (77′ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (85′ Τόμας)

Άιντραχτ: Τραπ, Πάτσο, Κοχ, Μαρμούς (75′ Ενγκανκάμ), Σαϊμπί (90′ Χούλια), Σκίρι, Λάρσον (90′ Χασέμπε), Χάουγκε (61′ Εμπιμπέ), Ενκουνκού (46′ Μπούτα), Τούτα, Κνάουφ