Πολάκης: «Μας τίμησες πρόεδρε» – Η ανάρτηση για την «προαγωγή» του από τον Κασσελάκη

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη μετά την αναδιανομή των ρόλων από τον Στέφανο Κασσελάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και υπόσχεση για ανταπόδοση της εμπιστοσύνης.

Ως συντονιστής της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου θα λειτουργεί εφεξής στον ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης. Είναι ο ρόλος που κατείχε τα προηγούμενα χρόνια ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Η ανάληψη από τον βουλευτή Χανίων των νέων αυτών καθηκόντων, ως συντονιστή του κοινοβουλευτικού έργου δηλαδή, κοινοποιήθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη μετά την πρώτη ομιλία του ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η πρόταση του προέδρου του κόμματος για τον διαχωρισμό των ρόλων εγκρίθηκε με μόλις 28 «ναι». Άλλοι 16 βουλευτές ψήφισαν «λευκό» ενώ 3 απείχαν με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εσωκομματική αντιπολίτευση.

Μαζί με τον Παύλο Πολάκη, ανέλαβαν κεντρικούς ρόλους ο Γιώργος Τσίπρας και η Θεοδώρα Τζάκρη, ως διευθυντής και γραμματέας της ΚΟ αντίστοιχα. Ήταν επιλογές που είχαν διαρρεύσει από μέρες.

Επίσης οι Θεόφιλος Ξανθόπουλος και Διονύσης Καλαματιανός προήχθησαν στο ρόλο των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, δίπλα στον Νίκο Παππά που παρέμεινε στο πόστο του.

Ο Παύλος Πολάκης, ως υπερτομεάρχης πλέον, ευχαρίστησε τον Στέφανο Κασσελάκη για την εμπιστοσύνη, δηλώνοντας πως θα την ανταποδώσει.

«Μας τίμησες πρόεδρε Στέφανε Κασσελακη! Θα τιμήσουμε και εμείς τις θέσεις ευθύνης και τις προσδοκίες των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και του δημοκρατικού κόσμου της χώρας», έγραψε χαρακτηριστικά συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια πανηγυρική φωτογραφία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα στην αίθουσα της Γερουσίας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.