Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε πρόσφατα ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι με συμπτώματα καρδιακού. Μιλώντας στην τελετή λήξης του 15ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τασκένδης στο Ουζμπεκιστάν περιέγραψε όσα του συνέβησαν.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο στο Μουσείο Afrasiyab στη Σαμαρκάνδη. «Ένιωσα όλο το αριστερό μου χέρι να μουδιάζει για περίπου 8 δευτερόλεπτα. Το κούνησα για λίγο αλλά αμέσως είπα στους ανθρώπους που ήταν μαζί μου τι ένιωθα και πήγαμε αμέσως στο νοσοκομείο» είπε. Ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων, περιλαμβανομένης μίας μαγνητικής τομογραφίας.

Σε βίντεο που δημοσιεύετηκε στο λογαριασμό του φεστιβάλ στο Instagram ο δημοφιλής ηθοποιός του House of Cards, που αθωώθηκε και για τις 9 κατηγορίες σεξουαλικών επιθέσεων, ενημέρωνε τους θαυμαστές του ότι όλα πήγαν καλά. «Είμαι ευγνώμων που δεν εξελίχθηκε σε κάτι πιο σοβαρό. Με έκανε να σκεφτώ πόσο εύθραυστη είναι η ζωή για όλους μας και πόσο σημαντικό είναι να ενωθούμε, να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την επόμενη γενιά» ανέφερε.

Η Sun αναφέρει ότι υπήρχαν φόβοι ότι ο Σπέισι μπορεί να είχε πάθει καρδιακή προσβολή, κάτι που τελικά αποκλείστηκε.