Έναν εφιάλτη έζησε για τουλάχιστον δύο χρόνια μία 34χρονη από το Καμερούν στα χέρια 40χρονου αστυνομικού που τη βίαζε, απειλούσε ότι θα την σκοτώσει και την εξέδιδε.

Η γυναίκα τον κατήγγειλε και ο 40χρονος, που αρνείται τα πάντα, συνελήφθη, βαρύνεται με κακουργηματικές διώξεις και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο Τετάρτη 4/10 στον εισαγγελέα.

Όσα λέει η γυναίκα στο Star αποτυπώνουν τη φρίκη που έζησε. «Ο αστυνομικός δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω το σπίτι, να του πληρώνω το αμάξι… 20.000 ευρώ για να παντρευτώ μαζί του, μετά λέει θέλει 50.000 για να παντρευτεί μαζί μου. Ζητάει 20 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, λέει 50 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, θέλει 100 ευρώ. Ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε από τον λαιμό δυνατά».

Πώς τον συνέλαβαν

Ο 40χρονος αστυνομικός βίαζε η γυναίκα κάθε μέρα για τρεις ώρες, για δύο χρόνια και πριν λίγο καιρό εκείνη, απελπισμένη με όσα ζούσε, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Η γυναίκα εξομολογήθηκε τα πάντα σε μια φίλη της, η οποία την πήγε στους άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων. Όπως κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, ο αστυνομικός την πήγαινε στα ραντεβού με τους πελάτες στο κέντρο της Αθήνας και την περίμενε να τελειώσει, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που περνούσε από το σημείο με το υπηρεσιακό όχημα, για να βεβαιωθεί ότι εργάζεται.

«Θέλει να πάω με το αφεντικό του, που είναι αστυνομικός, να κάνω έρωτα μαζί του για να με προσέχει, γιατί είναι ένας πολύ δυνατός…» υποστήριξε η 34χρονη.

Την ίδια μέρα που έγινε η καταγγελία οι άνδρες του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων έβαλαν μπροστά την επιχείρηση σωτηρίας της. Προσημείωσαν 500 ευρώ, εκείνη πήγε σπίτι και του τα έδωσε και στη συνέχεια κατέβηκε να πετάξει δήθεν τα σκουπίδια. Αυτό ήταν το σήμα στους αστυνομικούς, που την ακολούθησαν στο εσωτερικό του σπιτιού και τον συνέλαβαν.