Αγιος Παντελεήμονας: «Άκουσα ουρλιαχτά παιδιών»

Ο 74χρονος που δολοφόνησε τον 50χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα δεν μπορούσε να πει τίποτα στους αστυνομικούς αφού ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τα όσα έγιναν τα ξημερώματα στον Άγιο Παντελεήμονα όταν ένας 74χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 50χρονο φίλο του και τραυμάτισε τη σύζυγό του, περιέγραψε στην κάμερα της ΕΡΤ ένας γείτονας. Το φονικό έγινε μπροστά στα μάτια των τριών παιδιών της οικογένειας ηλικίας 11, 12 και 14 ετών.

«Ακούστηκαν ουρλιαχτά παιδιών και μιας γυναίκας και μετά αρκετοί πυροβολισμοί. Στη συνέχεια βγήκαν στο δρόμο τρία κοριτσάκια που έλεγαν ότι ο κύριος αυτός ήταν οικογενειακός φίλος και ήταν μαζί τους σε ένα τραπέζι και γύρισαν να συνεχίσουν το πάρτι στο σπίτι. Αυτός ο κύριος χτύπαγε το κουδούνι και ζητούσε τον λόγο τι του έβαλαν στο ποτό του και κάτι τέτοια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό του φόνου

Λίγο πριν από το περιστατικό ο 74χρονος και η οικογένεια των Γεωργιανών είχαν βγει έξω και γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της 12χρονης κόρης της οικογένειας. Επέστρεψαν στα σπίτια τους και κάποια στιγμή, στις 2:30 τα ξημερώματα, ο 74χρονος, επειδή νόμιζε ότι κάτι του έριξαν στο ποτό, πήγε στο διαμέρισμα του ζευγαριού. Πυροβόλησε τον πατέρα, ηλικίας 50 ετών και στη συνέχεια, επιχείρησε να επιτεθεί στη σύζυγο του φωνάζοντας ότι θα σκοτώσει και τα παιδιά.

Η γυναίκα, ηλικίας 45 ετών, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Ο 74χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα. Στους αστυνομικούς δεν μπορούσε να πει οτιδήποτε αφού ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.