Τραγωδία στην Πάτρα μετά από θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής. Νεκροί ο παππούς και ο 3χρονος εγγονός του,  βαριά τραυματισμένη η σύζυγός του, ενώ διασωληνωμένη χαροπαλεύει μία ακόμη γυναίκα η οποία βρισκόταν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο που ετοιμαζόνταν να ξεκινήσει.

Το  τροχαίο δυστύχημα έγινε γύρω στις 11.00 το βράδυ, χθες, Κυριακή όταν το πολυτελές όχημα που οδηγούσε ο ηλικιωμένος με κατεύθυνση προς την πόλη των Πατρών και στο οποίο επέβαινε η σύζυγός του και ο τρίχρονος εγγονός του – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο ετοιμαζόταν να εκκινήσει και στη θέση του οδηγού βρισκόταν μία γυναίκα.

Στην περιοχή όπου συνέβη το τροχαίο δυστύχημα επικράτησε πανικός καθώς ο οδηγός του αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρός ενώ το τρίχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Η γυναίκα που επέβαινε στο άλλο ΙΧ είναι διασωληνωμένη και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ βαριά τραυματισμένη είναι η γυναίκα του οδηγού και γιαγιά του 3χρονου.

Ενα ακόμη σημείο της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε λίγο έξω από την Πάτρα είναι ότι πίσω από το αυτοκίνητο του παππού που προκάλεσε το φοβερό τροχαίο δυστύχημα, ακολουθούσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινεν οι γονείς του μικρού αγοριού.