Κασσελάκης μετά τη συνάντηση με Τσίπρα: «Εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς»

Στη δήλωσή του ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε την επιθυμία του να διατηρήσει ζωντανή την παρακαταθήκη του προκατόχου του, ενώ ευχήθηκε να φανεί αντάξιος της κληρονομιάς του Αλέξη Τσίπρα.

Σε σύντομη δήλωση μετά το πέρας τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, προχώρησε ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Στη δήλωσή του μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία του να διατηρήσει ζωντανή την παρακαταθήκη του προκατόχου του, ενώ ευχήθηκε να φανεί αντάξιος της κληρονομιάς του Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η κοινή συνισταμένη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, όλων των ψηφοφόρων. Tον τιμώ και είμαι εδώ να διατηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου έχει παραδώσει», δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση στο περιστύλιο της Βουλής ο νέος πρόεδρος του κόμματος».

«Σιδεροκέφαλος, θα σου χρειαστεί»

Τα θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε νωρίτερα από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

«Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος, θα σου χρειαστεί» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Στέφανο Κασσελάκη.

Παράλληλα του είπε να χαρεί αυτές τις μέρες δίχως ενοχές «γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες. Να χαρείς αυτές τις μέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και οι δυνατότητες που υπάρχουν. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες με ενότητα και με συντροφικότητα κρατάω μία φράση που είπες ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως στο ΝΒΑ».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.