Η «Γη της ελιάς», η σειρά του Mega με τη γρήγορη πλοκή και το έντονο σασπένς, επέστρεψε χθες για τρίτη χρονιά. Επειτα από μια καθηλωτική πρεμιέρα, που περίμεναν με ανυπομονησία οι τηλεθεατές, η μεγάλη παραγωγή του Mega έρχεται κι απόψε στις 21:00, με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο.

Η Ισμήνη προσπαθεί να ξεφύγει από τον εισβολέα, αλλά εκείνος την τραυματίζει. Η εμφάνιση του Χρήστου στο σπίτι τον αναγκάζει να το σκάσει, ενώ η Ισμήνη κατηγορεί τον Κωνσταντίνο ότι εκείνος ευθύνεται για ό,τι της συνέβη, υποθέτοντας πως κάποιος από το παρελθόν του γυρεύει εκδίκηση. Ο Κωνσταντίνος απειλεί τον Δημοσθένη να κρατηθεί μακριά από την οικογένειά του, αλλά εκείνος αρνείται κάθε ανάμειξη.

Ο Στάθης έχει μείνει άναυδος από την αποκάλυψη της Ιουλίας για την κόρη τους. Ο Ορέστης προσπαθεί να πείσει τη Δήμητρα ότι δεν γνώριζε για τη σχέση της με τον Κίμωνα, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει. Η Άννα και ο Πότης νιώθουν αμήχανα μετά τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί και κανείς δεν τολμά να κάνει το επόμενο βήμα. Σε ερωτικό μπλέξιμο, όμως, μπαίνουν και ο Χρήστος με την Αφροδίτη, καθώς περνούν ένα βράδυ μαζί.

Ο Σωτήρης ξεκαθαρίζει στον Μιλτιάδη πως ο γδικιωμός δεν σηκώνει αναβολή και απαιτεί να τον βοηθήσει να βγάλουν από τη μέση τον Φίλιππο. Η Βασιλική εξακολουθεί να βλέπει το ίδιο κακό όνειρο με την Αρετή και τελικά οι ανησυχίες της επαληθεύονται.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου 

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου  

Με τον Νίκο Γαλανό 

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Γιώργος Αναγιωτός

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος 

Αγγελική, η μικρή Κλειώ 

Και οι:

Στέλα Φυρογένη 

Κούλλης Νικολάου 

Βάσια Παναγοπούλου 

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου 

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης 

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου 

Guest star, Μάρω Κοντού 

 

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS 

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023