Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε σε Κασσελάκη – Αχτσιόγλου

Παραδίδοντας τη σκυτάλη της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τους Στέφανο Κασσελάκη και Έφη Αχτσιόγλου για τους μιλήσει προσωπικά.

Ο τεράστιος κύκλος του Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε. Πλέον ανοίγει αυτός του Στέφανου Κασσελάκητου μεγάλου νικητή στις εσωκομματικές εκλογές.

Ο πρώην Πρωθυπουργός και απερχόμενος πρόεδρος του κόμματος κάλεσε στο τηλέφωνο του τόσο τον διάδοχό του, στον οποίο παραδίδει την ηγεσία, όσο και την Έφη Αχτσιόγλου για να μιλήσει προσωπικά για τον αγώνα που έδωσαν.

Ήδη κατά τη διάρκεια της άσκησης του εκλογικού δικαιώματός του ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για την ανάγκη ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη ημέρα, θεωρώντας πως «οι αληθινοί, οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες. Είναι αγώνες στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την κοινωνία και να φέρουμε σύντομα τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία και την προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.