Με υψωμένη τη γροθιά της και άνευ αιχμών ή πολωτικών δηλώσεων, η Έφη Αχτσιόγλου παραδέχθηκε την ήττα της στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και μίλησε για την επόμενη ημέρα κάνοντας ειδική μνεία στον γιο της.

«Ολοκληρώθηκε μία κορυφαία διαδικασία. Η μεγάλη συμμετοχή και τις δυο Κυριακές στην κάλπη έδειξε ότι η κοινωνία κοιτάζει προς τα εμάς», είπε αρχικά.

Κατά την κ. Αχτσιόγλου όσοι συμμετείχαν στις εκλογές «έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυναμικά παρών για να δώσει τις μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές μάχες που έρχονται».

«Εύχομαι στον Στέφανο Κασσελάκη να έχει δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Από αύριο ξεκινάει ένας μεγάλος αγώνας: να ασκήσουμε μαχητική και δομική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ και να δώσουμε προοπτική και ελπίδα σε αυτούς τους ανθρώπους που μπορούν και αξίζουν να ζήσουν καλύτερα», συνέχισε προαναγγέλοντας τη δυναμική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Αλέξη Χαρίτση και τον Νάσο Ηλιόπουλο, καθώς η διαρκής παρουσία τους δίπλα μου ήταν για μένα μια ένδειξη ότι αυτή η μάχη είχε αξία» υποστήριξε ακόμη η υποψήφια πρόεδρος, κρατώντας για το τέλος ένα «ευχαριστώ και στον μικρούλη γιο μου που έδειξε τεράστια υπομονή απέναντι στη μητέρα του και του υπόσχομαι ότι από αύριο θα πάνε όλα καλύτερα για εμάς».