Στο σημερινό επεισόδιο του podcast TO BHMA ΣΗΜΕΡΑ Η Μίνα Μουστάκα, δικαστική συντάκτρια του Βήματος συζητά με τον Γιάννη Διαμαντή για την δίκη της δολοφονίας Φύσσα και θυμάται κορυφαίες στιγμές μεταξύ των οποίων το ξέσπασμα της Μάγδας Φύσσα κατά την έκδοση της πρωτόδικης απόφασης. Γιατί καθυστερεί η ετυμηγορία για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν από την καθυστέρηση αυτή.

Στο σημερινό podcast του Βήματος με τίτλο «10 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα και η δικαίωση ακόμα αργεί…» μεταξύ άλλων θα ακούσετε:

1:46 Τα κομβικά σημεία της υπόθεσης

5:28 Ακόμα σε εξέλιξη η υπόθεση δικαστικά

6:50 Οι αιτίες της καθυστέρησης εκδίκασης της υπόθεσης

8:46 Οι κίνδυνοι της περεταίρω καθυστέρησης

10:03 Η διαφορά των ποινών σε περίπτωση που οι κατηγορούμενοι θεωρηθούν μέλη εγκληματικής οργάνωσης ή αν οι δικαστές αποφανθούν ότι τα εγκλήματα τους δεν αποτελούσαν δράσεις εγκληματικής οργάνωσης

12:02 Το ενδεχόμενο επίσπευσης της διαδικασίας

13:12 Κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης, η Μάγδα Φύσσα

15:05 Η ουσία της πρωτόδικης απόφασης

Με ρεπορτάζ, δεδομένα και άποψη. Κάθε πρωί, Δευτέρα με Παρασκευή, απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν την επικαιρότητα με την εγκυρότητα των δημοσιογράφων του Βήματος.

Κάνε εγγραφή στο Podcast ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ στο SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts  και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!