Δύο τροχαία έγιναν μέσα σε λίγες ώρες στην Αθήνα, με ένα νεκρό και τα εμπλεκόμενα οχήματα να μετατρέπονται σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ (19/9) αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος, που σκοτώθηκε, βγήκε από την πορεία του στο 37ο χλμ της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, στο Μαρκόπουλο, πέρασε τη νησίδα, κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με δύο οχήματα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ένας εκ των οποίων -43 ετών-είναι σε σοβαρή κατάσταση. Μετά τη σύγκρουση τα οχήματα πήραν φωτιά και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

«Μπούκαρε» στο πάρκο

Λίγες ώρες νωρίτερα μία Mercedes, που πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα, ξέφυγε από την πορεία της στη συμβολή της Λεωφόρου Λαμπράκη με την οδό Αγίου Γερασίμου στη Γλυφάδα και μπήκε στο πάρκο που βρίσκεται στο σημείο, ξηλώνοντας ό,τι έβρισκε μπροστά της. Στη συνέχεια έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ και ένα ταξί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του OPEN η οδηγός φέρεται ότι είχε εμπλακεί σε άλλο τροχαίο και προσπαθούσε να ξεφύγει. Μάλιστα φαίνεται ότι περαστικοί κατάφεραν να τη σταματήσουν.

φωτ: notia.gr

Οι πληροφορίες του notia.gr, από όπου είναι και οι φωτογραφίες, αναφέρουν ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ από τύχη δεν βρέθηκαν πολίτες ή παιδάκια στην τρελή πορεία του αυτοκινήτου.

φωτ: notia.gr

kk;lk;lk