Για έναν άνθρωπο με μεράκι, γνώσεις μάνατζμεντ, που χαρακτηρίζεται για την εργατικότητα και την εντιμότητά του μίλησε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θόδωρος Κασσελάκης, στο Mega.

Ο Θόδωρος Κασσελάκης δήλωσε αισιόδοξος για τον β’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, και τόνισε ότι ο γιος του μπορεί να κάνει σοβαρή δουλειά στην Ελλάδα και τον κόσμο. Στη συνέχεια αποκάλυψε μερικές άγνωστες ιστορίες από την παιδική ηλικία του γιου του.

«Ο Στέφανος από μικρό παιδί είχε μία ταμπέλα στο γραφείο στο σπίτι μας κι έλεγε «χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού». Από μικρός είχε αυτό το μεράκι» δήλωσε. «Τελείωσε το καλύτερο κολέγιο της Αμερικής, που πέρασαν τα μεγαλύτερα ονόματα -Κλίντον, Μπους, Ομπάμα- και ήρθε στην Ελλάδα. Ήταν διαρκώς στην πολιτική και τα οικονομικά, θεωρώ ότι είναι ένα αξιόλογο στέλεχος, ένα αξιόλογο παιδί. Θεωρώ ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά».

«Εργατικός και έντιμος»

«Ήταν πρόεδρος του κολεγίου του πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια, στους φοιτητές. Εκεί μέσα βλέπεις Κινέζους, Ιάπωνες, Αμερικανούς, είχε να κάνει μάνατζμεντ σε πάρα πολύ κόσμο. Γιατί να μην κάνει μάνατζμεντ και εδώ στον λαό και τον κόσμο της Ελλάδας. Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, εργατικός και έντιμος, σημειώστε το».

«Έχει πάρα πολύ καλό σχεδιασμό, όλα είναι δικά του. Εγώ δεν ανακατεύομαι. Πρώτα απ’ όλα έχει σπουδάσει σε αυτό τον τομέα, σε international affair, έχει περάσει από όλες τις χώρες του κόσμου με έξι γλώσσες. Μπορεί να κάνει σοβαρή δουλειά στην Ελλάδα και τον κόσμο. Μακάρι όλα να του πάνε καλά, να δουλέψει για τον τόπο και τον κόσμο».

«Είναι εξαιρετικός, μαθαίνει γρήγορα και δεν προβάλεται. Αυτοί που λένε ότι έχουν πολιτική εμπειρία τους σέβομαι, αλλά υπάρχουν και οι νέοι που έχουν πολύ καλό network και στην πολιτική και παντού. Έχω σεβασμό και τόπο στα νιάτα», συμπλήρωσε.

«Εμείς σεβόμαστε και τις σχέσεις των ανθρώπων και θέλω να πω ότι στην πράξη θα τα αποδείξει όλα. Όλη η στενοχώρια θα ξεπεραστεί με τα καλά αποτελέσματα, τη δουλειά κι όλα θα ξεχαστούν. Βλέπουμε θετικά και σε βάση long term», δήλωσε. Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη είναι βέβαιος ότι ο γιος του θα τα πάει καλά στον β’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.