Για ένα «δράμα» που εξακολουθεί να βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του έκανε λόγο μιλώντας στο LIVE NEWS της Τρίτης (19/9) ο δήμαρχος Λαμίας, Θύμιος Καραΐσκος. Είχε προηγηθεί η εις βάρος του ενέδρα που -όπως κατήγγειλε- έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης.

«Δέχθηκα μια επίθεση στο αυτοκίνητό μου από έναν ή δύο, δεν μπόρεσα να διακρίνω, ανθρώπους οι οποίοι μου έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού» ανέφερε στον Νίκο Ευαγγελάτο ο κ. Καραΐσκος κι επανέλαβε με λεπτομέρεια όσα είχε ισχυριστεί νωρίτερα σε τοπικό κανάλι της Λαμίας.

«Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, προέβην σε μια καταγγελία συγκεκριμένη, κατά του ανθυποψηφίου μου, κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος είναι μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Λαμίας», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Λαμίας και συμπλήρωσε πως ο έτερος διεκδικητής του χρίσματος «σταμάτησε να είναι φίλος, πήγε απέναντί μου και έγινε εχθρός για τον λόγο ότι αρνήθηκα να αποδεχθώ την επιλογή του να καθυποτάξει συγκεκριμένες επιλογές μου όσον αφορά τον τρόπο ανάθεσης συγκεκριμένων έργων. Ήθελε να είναι το αφεντικό στα τεχνικά έργα του δήμου».

Ο κ. Καραΐσκος ενημέρωσε τέλος, αναφερόμενος στον πολιτικό αντίπαλό του, ότι «από την ημέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, και εγώ προσωπικά και η οικογένειά μου, βιώσαμε ένα δράμα το οποίο εστιάζεται σε απειλές, ύβρεις και το οποίο κατήγγειλα σε ανύποπτο χρόνο στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λαμίας με αναφορά».