Με ένα εκπληκτικό γκολ του Σάββα Σάββα στην εκπνοή της παράτασης, ο Ολυμπιακός επικράτησε 26-25 της ΑΕΚ στον τελικό του Σούπερ Καπ και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της νέας σεζόν στο χάντμπολ. Ο Δραμινός, που επέστρεψε φέτος από τη Μπουντσελίγκα για τους «ερυθρόλευκους», ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, υπογράφοντας τη μεγάλη νίκη.

Ο τελικός στο «Δαΐς» ήταν συναρπαστικός, με την ΑΕΚ να το παλεύει με όλες τις δυνάμεις. Η αλήθεια είναι ότι η Ένωση άγγιξε το τρόπαιο, καθώς ισοφάρισε σε 22-22 και έστειλε το ματς στην παράταση με γκολ του Κομαρζέφσκι.

Εκεί προηγήθηκε μάλιστα 23-22, αλλά ο Ολυμπιακός δεν ήταν διατεθειμένος να χάσει αυτό το τρόπαιο. Προσπέρασε δις με 24-23 και 25-24, προτού η Ένωση ισοφαρίσει ξανά σε 25-25. Όλα αυτά φυσικά πριν ο Σάββας οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του τροπαίου.

ΑΕΚ (Αλβανός): Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής 4, Ζάμπιτς 1, Γιόνσον , Μαντάλινιτς 10, Μάλλιος 1, Ηλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαδιονυσίου, Κομαρζέφσκι 1, Λιάπης 4, Μαρτίνοβιτς 3, Αρσιτς, Σόκολιτς, Λέμος 1, Κεδέρης

Ολυμπιακός (Γραμματικός): Κοτανίδης, Τζηράς 2, Καραμπουρνιώτης 1, Παπαβασίλης 2, Βίντα, Τζιμπούλας, Παπαντωνόπουλος 1, Κανδύλας, Σλίσκοβιτς 9, Δομπρής, Τσιγαρίδας 1, Πασσιάς 2, Μοντόρο 1, Σλαβούλιτσα, Μιχαηλίδης 2, Σάββας 5