Blue Horizon: Ο ύπαρχος μιλάει για πρώτη φορά – Τι λέει η σύζυγος του

«Θέλω να με πιστέψετε ότι δεν είχα σκοπό να κάνω κακό σε κανέναν» λέει ο ύπαρχος του Blue Horizon, που έσπρωξε τον Αντώνη από τον καταπέλτη.

Ο ύπαρχος που έσπρωξε τον 36χρονο Αντώνη από τον καταπέλτη του Blue Horizon, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, μιλάει στο «Πρωινό» και την Κέλλυ Χεινοπώρου και δηλώνει συντετριμμένος. Υπενθυμίζουμε ότι τόσο ο ύπαρχος όσο και ο καπετάνιος προφυλακίστηκαν.

«Είμαι συντετριμμένος. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Δεν είχα τίποτα προσωπικό με το παιδί, δεν τον ήξερα. Θέλω να με πιστέψετε ότι δεν είναι σκοπό να κάνω κακό σε κανέναν. Μακάρι να μπορούσα να αντικρίσω την οικογένεια του Αντώνη και να τους έλεγε πόσο λυπάμαι γι’ αυτό που συνέβη. Μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω σε όλους τη συμπεριφορά μου» είπε.

Όπως είπε η δημοσιογράφος οι γονείς του Αντώνη είχαν ενημερώσει το Λιμενικό για το ταξίδι του, καθώς ήταν ένα άτομο με αναπηρία και ζητούσαν να τον προσέξουν.

«Θέλω να συλληπηθώ την οικογένεια του Αντώνη»

Η γυναίκα του υπάρχου λυγίζει. «Τα παιδιά μου δεν ξέρουν ακριβώς τι έχει γίνει και δεν ξέρουν πού ακριβώς βρίσκεται ο πατέρας τους. Είναι τραγικό πώς παρουσιάζουν τον σύζυγό μου. Ο σύζυγός μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Ο Μιχάλης μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος».

Η σύζυγος του υπάρχου αναφέρει ότι αυτή τη στιγμή προέχει να κοιτάξει την οικογένειά της και στο ερώτημα αν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του Αντώνη Καργιώτη, λέει: «Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί τους ακόμη αλλά θα το κάνω. Θέλω να τους συλλυπηθώ».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.