Blue Horizon: «Είναι ένας βίαιος θάνατος, σε λίγα λεπτά»

Τι λέει ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη.

Βίαιος και σε μόλις λίγα λεπτά ήταν ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη τον οποίο έσπρωξαν δύο μέλη του πληρώματος του Blue Horizon από τον καταπέλτη.

«Η νεκροψία – νεκροτομή διενεργήθηκε με επιμέλεια της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, παρουσία και του προϊσταμένου ιατροδικαστή, κ. Ηλία Μπογιόκα. Αυτό που διαπιστώθηκε είναι πως ο θάνατος επήλθε από πνιγμό. Ήταν ένας βίαιος θάνατος, συνέβη σε έδαφος και κάποιων τραυματισμών που έφερε» ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Action 24 ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.

Για τους τραυματισμούς που έφερε το θύμα ο κ. Τσαντίρης ανέφερε πως «είναι θλαστικές κακώσεις και συνέβησαν κατά την πτώση του».Οι δύο πιθανότερες εκδοχές είναι πως κατά τη πτώση του ο άντρας είτε χτύπησε στην προβλήτα είτε στον καταπέλτη.

«Ο θάνατος επήλθε από πνιγμό, σε έδαφος κάκωσης κεφαλής. Είναι ένας βίαιος θάνατος και επήλθε μέσα σε λίγα λεπτά», ανέφερε ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης. Κατέληξε πως μέσα σε διάστημα δύο μηνών θα βγουν και τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης του Αντώνη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.