Κακοκαιρία Daniel: «Πού πάτε ρε;» – Έξαλλος ο Μπέος με τους οδηγούς στον Βόλο

Η κακοκαιρία Daniel σφυροκοπά τον Βόλο - Πλημμύρισαν οι δρόμοι - «Θα σπάσουν τα ποτάμια;» λέει ο Αχιλλέας Μπέος.

Η κακοκαιρία Daniel σφυροκοπά το Βόλο και οι καταιγίδες που πέφτουν έχουν κάνει αδύνατες τις μετακινήσεις, καθώς το νερό έχει ξεπεράσει το ύψος των πεζοδρομίων.

Τα λεωφορεία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news, σταμάτησαν να εκετελούν δρομολόγια καθώς δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των επιβατών. Οι καταστηματάρχες στο κέντρο αδυνατούν να προσεγγίσουν τις επιχειρήσεις τους για να εκτιμήσουν τις ζημιές.

Σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος εμφανίστηκε έξαλλος σε βίντεο στο Facebook με όσους πήραν τα αυτοκίνητά τους και μετακινήθηκαν εν μέσω της κακοκαιρίας.

«Πού πάνε όλοι αυτοί; Είναι για τρέλα αυτό που συμβαίνει. 100 φορές το είπαμε. Κάνω έκκληση σε όλο τον κόσμο μην κυκλοφοράτε. Από χθες τα λέμε, προέχει η ασφάλεια των ανθρώπων δεν μπορούν να βγουν τα μηχνήματα έξω. Πού πάτε ρε άνθρωποι, είναι για τρέλα, πού πάτε ρε σεις. Κοίτα που είναι το νερό» ανέφερε.

«Κοιτάξτε πού είναι το νερό. Δεν ακούτε, πού πάτε όλοι εσείς; Από χθες σας λέμε, θα σπάσουν τα ποτάμια, ξέρετε τι νερό έρχεται; Πηγαίνετε στα σπίτια σας» πρόσθεσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.