Κακοκαιρία Daniel: Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 σε 6 περιοχές – «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»

Νέο μήνυμα 112 στάλθηκε το πρωί της Τρίτης 5/9 στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, καλώντας τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Επελαύνει η κακοκαιρία Daniel. Νέο μήνυμα από το 112 στάλθηκε το πρωί της Τρίτης 5/9 στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, καλώντας τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Λίγη ώρα αργότερα, το 112 ήχησε και σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Το φαινόμενο της κακοκαιρίας είναι σε εξέλιξη σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα.  Περιορίστε δραστικά τις μετακινήσεις σας. Διευκολύνετε το έργο των αρχών».

Η κακοκαιρίας Daniel, πλήττει από χθες πολλές περιοχές της Ελλάδας, με καταιγίδες, κεραυνούς και πτώση της θερμοκρασίας.

Οι καταιγίδες έπληξαν χθες, Δευτέρα 4/9, την Πάτρα, την Κέρκυρα, τη Λαμία και κατέστρεψαν καλλιέργειες σε Ηλεία. Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι σε Εύβοια, Σποράδες, Θεσσαλία, Θεσσσαλονίκη, Φθιώτιδα και Πιερία, το οποίο καλούσε τους κατοίκους να βρίσκονται σε εγρήγορση για τα έντονα καιρικά φαινόμενα και να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Μπουρίνι στον Βόλο

Μπουρίνι χτύπησε τον Βόλο, με την κατάσταση να είναι πολύ δύσκολη. Οι δρόμοι έγιναν ποτάμια, ενώ σημειώθηκαν και αρκετές διακοπές κυκλοφορίας.

Για σήμερα, Τρίτη, τα φαινόμενα προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα έντονα με την κακοκαιρία να επηρεάζει ιδιαίτερα την Αττική. Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σε όλη την ηπειρωτική χώρα αλλά και στα νησιά του βορείου Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.