80ό φεστιβάλ Βενετίας: Δυσάρεστη έκπληξη για τον Γούντι Αλεν – Συνθήματα εναντίον του στο κόκκινο χαλί

Δυσάρεστη έκπληξη επεφύλαξε ομάδα 50 περίπου νεαρών ατόμων στον Γούντι Αλεν στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Αποστολή, Βενετία

Mιά δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον σκηνοθέτη Γούντι Αλεν το βράδυ της Δευτέρας στο Λίντο, όπου πραγματοποιείται το 80ό κινηματογραφικό φεστιβάλ Βενετίας, όπου προβάλλεται εκτός συναγωνισμού η τελευταία ταινία του, «Γυρίσματα της τύχης».

Την ώρα της επίσημης πρεμιέρας της ταινίας στην Σάλα Γκράντε και ενώ ο Γ. Αλεν πριν μπει στην αίθουσα φωτογραφιζόταν πάνω στο κόκκινο χαλί, ομάδα 50 περίπου νεαρών ατόμων άρχισε να φωνάζει συνθήματα εναντίον του στα ιταλικά.

Σε ερώτηση του Βήματος για το περιεχόμενο των συνθημάτων αναφέρθηκε ότι αφορούσαν τα «σεξουαλικά σκάνδαλα» που από τα μέσα της δεκαετίας του 1990, ταλαιπωρούν τον Γούντι Αλεν, αν και ο ίδιος δεν έχει ποτέ δικαστεί.

Θυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Γούντι Αλεν σύναψε ερωτική σχέση με την 35 χρόνια μικρότερη του Σουν Γι, θετή κόρη της πρώην συζύγου του, Μία Φάροου. Με την Σουν Γι παραμένει παντρεμένος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.