Κασσελάκης: Ο Πολάκης και το πρόσωπο κλειδί στο «παραδικαστικό»

Ο Στέφανος Κασσελάκης όταν αναφέρεται στους υποστηρικτές του στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνει σχεδόν πάντα αναφορά στον Παύλο Πολάκη και στον τομέα διαφάνειας του κόμματος

Αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί η απρόσμενη υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης ο Στέφανος Κασσελάκης όταν αναφέρεται στους υποστηρικτές του στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνει σχεδόν πάντα αναφορά στον Παύλο Πολάκη και στον τομέα διαφάνειας του κόμματος.

Γιατί ειδικά στον τομέα διαφάνειας; Διότι σχετίζεται στενά με τον Μανώλη Καπνισάκη, το μέλος του τομέα διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που βρίσκεται πίσω από πολλές πολιτικές αποκαλύψεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης είναι εκείνος που εκπροσωπούσε τον πατέρα του Στέφανου Κασσελάκη, τον Θόδωρο Κασσελάκη στις δικαστικές του «περιπέτειες» που αφορούσαν απάτη και υπεξαίρεση που τελέσθηκε όταν ήταν πρόεδρος και CEO της CASCO ΑΒΕΕ.

Η έκβαση της υπόθεσης αυτής δεν ήταν θετική για τον πατέρα Κασσελάκη, και στους τρεις βαθμούς που επιδικάστηκε. Ο Μανώλης Καπνισάκης λοιπόν είναι το «πρόσωπο κλειδί» πίσω από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.