Ο νέος υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, Στέφανος Κασσελάκης είναι ομολογουμένως το νέο «talk of the town». Ο διατηρών καλές σχέσεις με τον Παύλο Πολάκη, που, ας μην το ξεχνάμε, υπήρξε κατά δήλωσή του και υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας το 2016 , πέτυχε δύο εβδομάδες πριν τις εσωκομματικές αρχαιρεσίες στον ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας.

Φίλοι του ΒΗΜΑτοδότη, μου μετέφεραν πως η «πλατφόρμα» Κασσελάκη σχεδιάσθηκε στις Σπέτσες στις αρχές Αυγούστου, και πως ο ταλαντούχος Στέφανος δέχθηκε εκεί πολλές παροτρύνσεις για να κάνει το τολμηρό βήμα της διεκδίκησης της προεδρίας του κόμματος της Αριστεράς.

Καθημερινά ο κ. Κασσελάκης περπατούσε στη Ντάπια και στο Ποσειδώνιο με παρέα την πανέμορφη σκυλίτσα του Farlie, η οποία τραβούσε τα βλέμματα με την υπερκινητικότητά της. Πάντα, από κοντά του, ο σύντροφός του Tyler Mcbeth. Μένει να καταδειχθεί στις δέκα ημέρες που απομένουν μέχρι τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμά ο ΒΗΜΑτοδότης,  το πως ο συστημικός χαρακτήρας του κ. Κασσελάκη θα κουμπώσει με το αντισυστημικό αφήγημα του κ. Πολάκη.