Φωτιά στην Πάρνηθα: Η μάχη της ακροδεξιάς πορτοκαλάδας

Οι βουλευτές των Σπαρτιατών φάνηκε ότι πάνω στα καμένα ήθελαν απλά να κάνουν εσωκομματικό αγώνα απέναντι στον πρόεδρο του κόμματός τους Βασίλη Στίγκα, καθώς φρόντισαν στις αναρτήσεις τους να μην κάνουν καμία αναφορά σε αυτόν αλλά μόνο στον έγκλειστο των φυλακών Δομοκού Ηλία Κασιδιάρη.

«Μας δώσανε, μας δώσανε». Κάπως έτσι πρέπει να αντιμετώπισαν οι πυροσβέστες, οι εθελοντές, οι αστυνομικοί, τα μέλη της πολιτικής προστασίας και όσοι άλλοι έδωσαν τη μάχη με τις φωτιές στις Αχαρνές την παρέλαση του ακροδεξιού «εθελοντισμού». Όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, όλοι πέρασαν από το Μενίδι και έφεραν το κατιτίς τους. Από το  εξωκοινοβουλευτικό Εθνικό Μέτωπο με τον πρώην υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Ζαφειρόπουλο μέχρι τους βουλευτές των Σπαρτιατών Χαράλαμπο Κατσιβαρδά, Κωνσταντίνο Φλώρο, Γιάννη Δημητροκάλη και την παρέα τους. Αλλος με πορτοκαλάδες, άλλος με… μπανάνες και ροδάκινα, άλλος κρατώντας σακούλες σουπερμάρκετ, έβγαλαν τις φωτογραφίες τους και πρόβαλαν ο καθένας το κόμμα του ή τη φράξια του και έφυγαν, αφήνοντας τον τόπο να καίγεται.

Ειδικά οι βουλευτές των Σπαρτιατών, αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, φάνηκε ότι πάνω στα καμένα ήθελαν απλά να κάνουν εσωκομματικό αγώνα απέναντι στον πρόεδρο του κόμματός τους Βασίλη Στίγκα, καθώς φρόντισαν στις αναρτήσεις τους να μην κάνουν καμία αναφορά σε αυτόν αλλά μόνο στον έγκλειστο των φυλακών Δομοκού Ηλία Κασιδιάρη.

Το Μενίδι με τα πολλά κοινωνικά προβλήματα, τον πληθυσμό των Ρομά, αλλά και τους Ελληνες από την πρώην Σοβιετική Ενωση πάντα ήταν προνομιακό μέρος για την Ακροδεξιά. Το δείχνουν εξάλλου και τα αποτελέσματα των κομμάτων αυτών στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.