Χριστίνα Ωνάση: Η τραγική κληρονόμος, Εικονογραφημένες Ιστορίες: Ο Γύρος του κόσμου σε 80 χώρες & ΒΗΜΑgazino την Κυριακή με «Το Βήμα»

Μεγάλες προσφορές με το «Βήμα της Κυριακής»

«ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» παρουσιάζει ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Η συναρπαστική σειρά-αφιέρωμα.
Αριστοτέλης Ωνάσης, Σταύρος Νιάρχος, Χριστίνα Ωνάση.

Αυτή την εβδομάδα
Χριστίνα Ωνάση. Η τραγική κληρονόμος

Εξυπνη, πνευματώδης, αθεράπευτα ρομανική.
Τα παραμυθένια ειδύλλια που κατέληξαν σε απότομες ερωτικές απογοητεύσεις.
Η αναζήτηση της αληθινής αγάπης που δεν έζησε ποτέ και το τραγικό τέλος.

Η ζωή της Χριστίνας, κόρης του Αριστοτέλη Ωνάση και της Τίνας Λιβανού, φαινόταν προορισμένη να διαγράψει τροχιά μέσα από τη μυθική σφαίρα του πλούτου, της παγκόσμιας φήμης, της δύναμης.

Αυτές όμως οι προϋποθέσεις της ευτυχίας, που τόσο αφειδώλευτα της είχαν προσφερθεί, κλονίστηκαν από τα πρώτα κιόλας χρόνια της για ν’ ανατραπούν δραματικά στη συνέχεια της σύντομης ζωής της.

Παιδική ηλικία χωρίς την πραγματική στοργή της οικογένειας, νεότητα με την αναζήτηση της χαράς και της αληθινής αγάπης που σχεδόν πάντα κατέληγε στη μοναξιά, με τις ελπίδες που σχεδόν πάντα κατέληγαν στην απόγνωση.

Η κληρονόμος της οικονομικής αυτοκρατορίας του Αριστοτέλη Ωνάση, αν και έτοιμη να ζήσει τη ζωή στην ολοκλήρωσή της, φαίνεται πως δεν είχε το αντίτιμο της ευτυχίας…

Πέθανε στα τριάντα επτά της χρόνια, έχοντας προλάβει να δημιουργήσει με τη μητρότητά της έναν δεσμό που δικαιώνει την ύπαρξη.
Ακόμα

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
Τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας σε κόμικς για όλη την οικογένεια.

Αυτή την εβδομάδα: Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΧΩΡΕΣ

Η διάσημη ταξιδιωτική περιπέτεια του Ιουλίου Βερν σε κόμικς!

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή συντροφιά για τα παιδιά και όλη την οικογένεια!

Η σειρά που συνόδευσε τα παιδικά χρόνια για γενιές αναγνωστών σε νέα συλλεκτική έκδοση.
Το «Βήμα» παρουσιάζει μια σειρά που σημάδεψε γενιές αναγνωστών για τρεις ολόκληρες δεκαετίες. Μεταφορά της αμερικανικής σειράς «Classics Illustrated», κυκλοφόρησε με αμείωτη δημοτικότητα για δέκα περίπου χρόνια, ενώ αναγνωρίστηκε από το κοινό ως λαϊκό είδος που αντιπροσώπευε ποιοτική παιδική ψυχαγωγία. Εισαγωγή στην ανάγνωση των μεγάλων κλασικών και ταυτόχρονη μύηση στον κόσμο του κόμικ, αποτέλεσαν αγαπημένα περιοδικά.

Και
ΒHMAgazino

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.