Super Cup – Ολυμπιακός: Τον βράβευσε η UEFA για την οργάνωση

Με πράξεις πιστοποίησε η UEFA τα συγχαρητήριά της στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την άψογη οργάνωση και διεξαγωγή του Super Cup Ευρώπης.

Το βράδυ της Τετάρτης (16/08) το «Γ. Καραϊσκάκης» φιλοξένησε μία ανεπανάληπτη μάχη μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης για την σεζόν 2022-23 με φόντο το τρόπαιο του Super Cup.

Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη προσέφεραν ένα υπέροχο θέαμα εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου του Ολυμπιακού, με τους Άγγλους να φτάνουν στην κατάκτηση του τροπαίου μετά τη διαδικασία των πέναλτι (5-4 πεν., 1-1 κ.δ.).

Για να μπορέσουν πάντως να απολαύσουν οι ποδοσφαιρόφιλοι του πλανήτη το συγκεκριμένο θέαμα, οι υπεύθυνοι του γηπέδου είχαν οργανώσει μία άριστη «γιορτή». Μάλιστα UEFA και σύλλογοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση αλλά και την διεξαγωγή του τελικού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Γι’ αυτό και η UEFA φρόντισε να επιβραβεύσει του ανθρώπους του Ολυμπιακού που ανέλαβαν το δύσκολο έργο της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα, μετατρέποντας τα λόγια της σε πράξεις.

Ο πρόεδρος Αλεξάντερ Τσέφεριν εξουσιοδότησε τον επικεφαλής του επιτελείου οργάνωσης του UEFA Super Cup 2023, κ. Ντιντιέ Άντριστ, να επισκεφθεί τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», κ. Βασίλη Βασιλειάδη, προκειμένου να του απονείμει πλακέτα επιβράβευσης για την άψογη φιλοξενία του αγώνα που έχρισε υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης την Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.