Maestro: Το τρέιλερ της νέα ταινίας του Bradley Cooper είναι εδώ

Ο Bradley Cooper μεταμορφώνεται σε Leonard Bernstein για τις ανάγκες της νέας του ταινίας με τίτλο «Maestro».

Το Netflix παρουσίασε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Maestro», της δεύτερης σκηνοθετικής προσπάθειας του Bradley Cooper, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βενετίας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και στην οποία ο ηθοποιός υποδύεται τον μαέστρο Leonard Bernstein.

Η βιογραφική ρομαντική ταινία, την οποία ο Cooper συνυπογράφει επίσης ως σεναριογράφος και παραγωγός, εξιστορεί τη ζωή του διάσημου μαέστρου και συνθέτη με επίκεντρο τον ταραχώδη 25ετή γάμο του με τη Felicia Montealegre.

Στο πλευρό του Cooper συμπρωταγωνιστεί η ηθοποιός του «She Said» Carey Mulligan ως Montealegre. Η Maya Hawke υποδύεται την κόρη τους, Jamie, και ο Sam Nivola τον γιο τους, Alexander. Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Matt Bomer, Sarah Silverman, Gideon Glick, Gabe Fazio, Eric Parkinson, William Hill, Nick Blaemire, Oscar Pavlo, Tim Rogan και Mallory Portnoy.

Μεταξύ των παραγωγών είναι οι Martin Scorsese, Steven Spielberg, Fred Berner, Amy Durning και Kristie Macosko Krieger, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Carla Raij, Josh Singer, Bobby Wilhelm, Weston Middleton και Tracey Landon. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει, μαζί με τον Cooper, ο σεναριογράφος του «Spotlight», Josh Singer. Τη διεύθυνση φωτογραφίας ανέλαβε ο Matthew Libatique, συνεργάτης του Cooper στο «A Star Is Born».

Ο Cooper έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το remake του «A Star Is Born» το 2018 με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τη Lady Gaga, που προτάθηκε για Όσκαρ καλύτερης ταινίας. Ο Cooper ήταν επίσης υποψήφιος για το βραβείο καλύτερης ερμηνείας και προσαρμοσμένου σεναρίου, ενώ η ταινία κέρδισε το βραβείο πρωτότυπου τραγουδιού για το «Shallow» της Gaga.

Το «Maestro» κάνει πρεμιέρα στο 80ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας που ξεκινά στις 30 Αυγούστου, λίγο πριν βγει σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο. Στις 20 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμο στο Netflix.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.