Είναι επίσημο: Η σειρά «Warrior Nun» επιστρέφει ως τριλογία ταινιών

Η επιτυχημένη σειρά «Warrior Nun», την οποία διέκοψε άκομψα το Netflix, αναστήθηκε κι επιστρέφει ως τριλογία ταινιών.

Σε μια αίσια τροπή των γεγονότων, οι προσευχές των θαυμαστών της σειράς «Warrior Nun» εισακούστηκαν. Ο εκτελεστικός παραγωγός της, Dean English, ανακοίνωσε ότι η αγαπημένη σειρά, στην οποία το Netflix τράβηξε κόκκινη γραμμή με συνοπτικές διαδικασίες τον περασμένο Δεκέμβρη, θα επιστρέψει ως τριλογία ταινιών.

Η κίνηση αυτή εκ μέρους του Netflix είχε προκαλέσει την οργή πολλών θαυμαστών της σειράς, η οποία είχε και έντονη εκπροσώπηση της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Στους μήνες που ακολούθησαν το «Warrior Nun» έδειξε σημάδια ζωής χάρη στους παθιασμένους θαυμαστές του και την ένθερμη υποστήριξη του showrunner της σειράς Simon Barry, αλλά όσο περνούσε ο καιρός φαινόταν ότι οι πιθανότητες αναβίωσης γίνονταν όλο και μικρότερες. Μετά από επτά μήνες και χιλιάδες διαφορετικά hashtags στο Χ (πρώην Twitter), ο Dean English μοιράστηκε τα νέα πως – είναι επίσημο – η σειρά τα κατάφερε, σώθηκε.

Ο English ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους πριν μοιραστεί τα νέα σε ένα βίντεο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω ότι το Warrior Nun επιστρέφει ως τριλογία κινηματογραφικών ταινιών. Επαναλαμβάνω, μια τριλογία κινηματογραφικών ταινιών. Τρεις».

Λόγω των συνεχιζόμενων απεργιών σεναριογράφων και ηθοποιών του Χόλιγουντ, ο English δήλωσε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τίποτα σχετικά με το ποιοι σεναριογράφοι ή ηθοποιοί θα συμμετέχουν στις ταινίες, αλλά δήλωσε ανοιχτά: «Κάποιοι μπορεί να ρωτήσουν: «Μήπως αυτό ίσως υπονοεί ότι θα ξεκινήσει ένα σύμπαν της Warrior Nun, το οποίο θα μπορούσε να επεκταθεί σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές ακολουθώντας χαρακτήρες που ήδη γνωρίζουμε;». Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι ναι. Και θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες στο μέλλον».

Ο English δεν ανέφερε καμία εμπλοκή του Netflix στις επερχόμενες ταινίες, ενώ παραμένει άγνωστο προς το παρόν το πώς και το πού θα κυκλοφορήσουν – εάν δηλαδή θα τις δούμε στις αίθουσες ή μέσω κάποιας άλλης υπηρεσίας streaming.

Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τις δύο προηγούμενες σεζόν, αξίζει να σημειωθεί ότι η δεύτερη σεζόν της σειράς «Warrior Nun», η οποία κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου 2022, απέσπασε βαθμολογία 100% από τους κριτικούς και 99% από το κοινό στο Rotten Tomatoes, που εκείνη την εποχή σήμανε νέο ρεκόρ για το Netflix. Οι θαυμαστές σοκαρίστηκαν όταν η σειρά ακυρώθηκε μόλις ένα μήνα αργότερα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.