Σε μια ακόμα κίνηση εντυπώσεων προχωρούν από κοινού Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ, γνωστοποιώντας πως έχουν κοινή θέληση να παλέψουν σε «σκηνικό» αρχαίας Ρώμης.

Η «τιτάνια» αναμέτρηση των δυο «γιγάντων» της τεχνολογίας  είναι πολύ πιθανό, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις  να διεξαχθεί στο Κολοσσαίο. Αυτό ωστόσο έρχεται να επιβεβαιώσει ο ιδρυτής της Tesla και ιδιοκτήτης της πλατφόρμας X, χωρίς ωστόσο να δίνει λεπτομέρειες για το ακριβές μέρος.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του, ο Έλον Μασκ, αποκάλυψε πως μίλησε και συμφώνησε μάλιστα με τη Τζόρτζια Μελόνι, ώστε η «μονομαχία» με τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ να πραγματοποιηθεί στην Ιταλία, σε μια «επική τοποθεσία» που θα δείχνει «σεβασμό στο παρελθόν και στο παρόν» της χώρας, όπως αναφέρει.

Ο Έλον Μασκ πρόσθεσε σχετικά ακόμα πως τον αγώνα θα οργανώσουν τα ιδρύματα που κατέχουν αυτός και ο Ζούκερμπεργκ, δίχως την εμπλοκή του Ultimate Fighting Championship.

Γνωστοποίησε ότι θα υπάρχει Livestream στο Twitter και στο Facebook, ενώ όλο το σκηνικό θα θυμίζει… αρχαία Ρώμη.

Να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει το Politico, σύμφωνα με το ιταλικό υπουργείο Πολιτισμού το Κολοσσαίο δεν αποτελεί επιλογή για τη μονομαχία, λόγω ανακαίνισης.