Στην Καρδιολογική Κλινική του Ερυθρού Σταυρού νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη, που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, όταν έμαθε για τον χαμό του παιδιού της.

Ο επεμβατικός καρδιολόγος, διευθυντής της Β’ Καρδιολογικής κλινικής στο Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο Μπενάκειο», Γιάννης Τσιαφούτης, που την κούραρε, συγκινεί με την ανάρτησή του στο Facebook, περιγράφοντας όσα ένιωσε όταν την αντίκρυσε. Μιλάει για την ντροπή που αισθάνθηκε όταν πήγε να την κοιτάξει και το άγχος της γυναίκας να βγει από το νοσοκομείο για να τακτοποιήσει τα διαδικαστικά της κηδείας του παιδιού της.

«Ντράπηκα να την κοιτάξω… η μάνα του Μιχάλη ήταν ασθενής μου για δύο μέρες μετά από τόσο στρες… εχθές που ήρθαμε λίγο πιο κοντά δεν μπόρεσα να πω πολλά… πρέπει να βγω, έχω να ταχτοποιήσω μου είπε… ήθελα να της ζητήσω συγγνώμη… ίσως είχαμε βρεθεί κοντά σε κάποιο γήπεδο… της έκανα εξιτήριο, είχε να ταχτοποιήσει… ντροπή μόνο για όλους…» έγραψε στην ανάρτηση.

Στις 17:00 η κηδεία

Η κηδεία του Μιχάλη θα γίνει σήμερα 11/8 στις 17:00 στο Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα. Αντί στεφάνων μπορούν να γίνουν δωρεές υπέρ του σωματείου «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Ο Δήμος Ελευσίνας έκανε γνωστό πως μέχρι να γίνει η κηδεία του Μιχάλη δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση. «Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη…» αναφέρεται στην ανακοίνωση.