Καιρός: Άστατος με πυκνές νεφώσεις και βροχές – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Πυκνές νεφώσεις και τοπικές βροχές αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας τα χαρατηριστικά του σημερινού, άστατου καιρού

Πυκνές νεφώσεις και τοπικές βροχές θα είναι σήμερα το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σε αρκετές περιοχές της χώρας μεταξύ των οποίων τα Επτάνησα, η Πελοπόννησος, η Στερεά Ελλάδα, η Εύβοια, η Θεσσαλία, η Ήπειρος, η Μακεδονία και η Θράκη, σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου στο Mega.

Από την άλλη αίθριος αναμένεται ο καιρός  στο Αιγαίο με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνειας.

Οι μέγιστες θερμοκρασίες τις μεσημβρινές ώρες θα είναι στους 31 – 33 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και στα Επτάνησα, στους 29 – 31 βαθμούς στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, στους 32 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά και στους 30 – 32 βαθμούς Κελσίου στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

Νεφώσεις και στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται να σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, η θερμοκρασία θα είναι στους 21 – 31 βαθμούς Κελσίου, βορειοανατολικοί άνεμοι 5 – 6 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν επίσης, λίγες τοπικές νεφώσεις με ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 – 29 βαθμούς Κελσίου, βοριάδες μέχρι και τα 5 μποφόρ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.