Νέα Φιλαδέλφεια: Αύριο η κηδεία του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή

Το μήνυμα της οικογένειας του Μιχάλη Κατσουρή που κηδεύεται αύριο στην Ελευσίνα μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του στη Νέα Φιλαδέλφεια από τους χούλιγκανς κροάτες

Αύριο τελείται η κηδεία του αδικοχαμένου παλλικαριού, του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε στη επίθεση που εξαπέλυσε η ομάδα των κροατών χούλιγκανς με τη βοήθεια και κάποιων Ελλήνων.

Η κηδεία θα τελεστεί στις 17:00 στο Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα.

Ο Δήμος Ελευσίνας έκανε γνωστό πως μέχρι την τέλεση της κηδείας του Μιχάλη Κατσουρή δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση. Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη…».

Ο Μιχάλης ήταν ευαίσθητο και καλόκαρδο παιδί

Σε μήνυμά της, η οικογένεια του Μιχάλη αναφέρει: «Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ» στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Η ανακοίνωση του οργανισμού: «Δωρεές αντί στεφάνων υπέρ του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή, ζητά η οικογένειά του.

Αριθμοί λογαριασμών σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»:

Alpha Bank: IBAN: GR26 0140 1520 1520 0200 2000 515
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: IBAN: GR20 0110 0800 0000 0804 8089 836

Στην κατάθεση χρειάζεται να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο του δωρητή και η φράση «ΜΙΧΑΛΗΣ».

Μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς παρακαλούνται οι δωρητές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου είτε τηλεφωνικά στο (210-7700009) (επιλ: 1), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο syllogoselpida@elpida.org, ώστε να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους προκειμένου να σταλεί σχετική απόδειξη δωρεάς.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.