Σκληροπυρηνικοί και οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι οι τρεις Έλληνες χούλιγκανς που συνελήφθησαν κατά την διάρκεια των τραγικών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου δολοφονήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής.

Οι δυο από αυτούς είναι γνώριμοι των Αρχών, καθώς έχουν συλληφθεί και άλλες φορές, ενώ ο τρίτος τα στοιχεία του οποίου – πέραν του ονόματος- δεν περιλαμβάνονται στη δικογραφία εμφανίζεται να έχει κάνει αναρτήσεις στα social media για την παρουσία και συμμετοχή του στη φονική επιδρομή.

O πρώτος,  είναι ηλικίας 27 ετών και έχει απασχολήσει πρόσφατα τις αρχές καθώς το όνομά του εμφανίζεται σε δικογραφία που σχηματίστηκε στις 9 Μαρτίου για τη δράση ομάδας που έκανε ληστρικές επιδρομές, κλοπές και επιθέσεις σε συνδέσμους. Η ομάδα αυτή, μάλιστα, φέρεται να έχει για αρχηγό μια γυναίκα η οποία παραμένει στη φυλακή δυνάμει της εν λόγω δικογραφίας. Συγκεκριμένα ο 27χρονος βρίσκεται στις παρακάτω δικογραφίες:

  • 6/11/2021: δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, εμπρησμό , έκρηξη, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ληστείες , φθορά ξένης ιδιοκτησίας, νόμο περί όπλων (φωτοβολίδων και βεγγαλικών) και εγκληματική οργάνωση. Είχε εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του, συνελήφθη και κρίθηκε προφυλακιστέος ωστόσο είχε αποφυλακιστεί με όρους .
  • 7/4/2019: σύλληψη μαζί με πέντε ακόμα άτομα για το νόμο περί όπλων. Στην κατοχή τους μαχαίρια και κουκούλες full face
  • 22/2/2019: σύλληψη μαζί με άλλα πέντε άτομα από άμεση δράση για ληστεία, νόμο περί εξωσχολικού αθλητισμού και περί όπλων. Με την χρήση βίας και αιχμηρού αντικειμένου είχαν αρπάξει από ένα νεαρό το τσαντάκι του με προσωπικά του έγγραφα
  • 15/3/2018: σύλληψη μαζί με άλλα 10-15 άτομα για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απείθεια. Είχαν προκαλέσει φθορές σε κατάστημα με λοστούς.

Ο δεύτερος Έλληνας χούλιγκαν γνώριμος και αυτός των Αρχών, είναι 26 ετών και έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για συμμετοχή σε επεισόδια αθλητικής βίας. Συγκεκριμένα, ο δεύτερος Έλληνας, Β. Θ., 26 ετών είχε συλληφθεί στις 20/2/2022 για το νόμο περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.