Λάρισα: Του ζήτησε να χωρίσουν και την ξυλοκόπησε άγρια

Η 43χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο με ρήξη νεφρού και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 43χρονη αστυνομικός από τον σύζυγό της στη Λάρισα, με αποτέλεσμα να καταλήξει παραμορφωμένη στο νοσοκομείο.

Μάλιστα το απόγευμα της Πέμπτης (3/8) η 43χρονη έκανε ένα χειρουργείο όπου της τοποθετήθηκε ειδικό σωληνάκι μετά τη ρήξη νεφρού που υπέστη από τα βαριά χτυπήματα σε όλο της το σώμα. Από τον άγριο ξυλοδαρμό έσπασαν δόντια και υπέστη τραύματα στην κοιλιά και σε εσωτερικά της όργανα. Δέχεται επίσης βοήθεια από ψυχολόγο, τόσο η ίδια όσο και τα ανήλικα παιδιά του ζευγαριού.

Η κακοποίηση έγινε στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι του ζευγαριού, όταν ο άνδρας επιχειρηματίας άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του. Ο λόγος σύμφωνα με το onlarissa.gr, είναι επειδή του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Γείτονες που άκουσαν τον καβγά ειδοποίησαν τις Αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Όσο για τον 53χρονο επιχειρηματία ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης, οι εισαγγελικές αρχές τον παρέπεμψαν για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας. Η κράτησή του συνεχίζεται, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Είχε χειροδικήσει ξανά

Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο επιχειρηματίας είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην σύζυγό του, καθώς είχαν σημειωθεί και άλλα παρόμοια περιστατικά.

Τα δυο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, οδηγήθηκαν στη μητέρα της αστυνομικού, όπου ειδικοί ψυχολόγοι της αστυνομίας τους παρέχουν στήριξη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.