Ο Μίροτιτς υπέγραψε στην Αρμάνι Μιλάνο

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε την Πέμπτη τη συμφωνία της με τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος είχε φλερτάρει έντονα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Παρτίζαν.

Η μεταγραφική «σαπουνόπερα» του καλοκαιριού έφτασε στο τέλος της, καθώς ο Νίκολα Μίροτιτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Αρμάνι.

Η ιταλική ομάδα ενημέρωσε το απόγευμα της Πέμπτης για τη συμφωνία της με τον Μαυροβούνιο φόργουορντ (2.08), ο οποίος προ λίγων εβδομάδων έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ομάδα της Euroleague. Μεταξύ αυτών ήταν ο Ολυμπιακός, που έψαχνε τον αντικαταστάτη του Σάσα Βεζένκοβ, και ο Παναθηναϊκός, προτού στραφεί στη λύση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ακολούθως στη μάχη μπήκε γερά και η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά ο ίδιος ο Μίροτιτς επέλεξε να μην ενεργοποιήσει την προφορική συμφωνία, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας της οικογένειάς του.

Η σύμβαση του 32χρονου με τη Μιλάνο είναι διάρκειας τριών ετών, ως το καλοκαίρι του 2026. Ο ίδιος δεσμεύτηκε να κάνει «τη μέγιστη προσπάθεια για να επιστρέψω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ο κ. Αρμάνι και ο κ. Ντελ’Όρκο».

Η Αρμάνι είναι η τρίτη ομάδα του Μίροτιτς στην Ευρώπη μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Στο μεσοδιάστημα αγωνίστηκε στο NBA για τους Σικάγο Μπουλς, τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.