Μπεϊτάρ – ΠΑΟΚ 1-4: Πρόκριση στο Ισραήλ με ευρεία νίκη

Ο ΠΑΟΚ διόρθωσε τα λάθη του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, στάθηκε όρθιος στο Ισραήλ και με νίκη 4-1 επί της Μπεϊτάρ προκρίθηκε στον γ' προκριματικό γύρο του Conference League. Επόμενος αντίπαλος η Χάιντουκ.

Αν και το 0-0 στην Τούμπα είχε βάλει τον ΠΑΟΚ σε μπελάδες, η νίκη του με 4-1 στην Ιερουσαλήμ τού χάρισε την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν είχε να διαχειριστεί μόνο το κακό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά και την αποβολή του Αουγκούστο στο 40′ για πέναλτι που υπέπεσε. Για καλή τύχη της ελληνικής ομάδας ο Κοτάρσκι απέκρουσε την εκτέλεση και αφού ο Τόμας διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισό η κατάσταση έγινε πιο απλή.

Ναι μεν η Μπεϊτάρ μείωσε γρήγορα σε 1-2 και είχε ευκαιρίες για την ισοφάριση, ωστόσο η είσοδος του Κωνσταντέλια στο γήπεδο μετά το 75′ έγειρε την πλάστιγγα κι επέτρεψε στην ελληνική ομάδα να φύγει με το διπλό από την Ιερουσαλήμ χάρη σε άλλα δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Χάιντουκ από την Κροατία. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Σπλιτ, την Πέμπτη 10 Αυγούστου, και ο δεύτερος στις 17 του μηνός στην Τούμπα.

Μπεϊτάρ: Σίλβα, Μπίτον, Ντγκάνι, Κριέφ, Γκότλιμπ (45+4′ Μίχα), Μορόζοφ, Ασκενάζι (56′ Τόμας), Αζάρια, Γιόνα (46′ Νικολαέσκου), Φράιντεϊ, Σούα

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης (46′ Κουλιεράκης), Μπάμπα, Σβαμπ, Αουγκούστο, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς (76′ Κωνσταντέλιας), Τάισον (44′ Τσιγγάρας), Τόμας (60′ Σαμάτα)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.