Άρης – Αραράτ 1-0: Ζορίστηκε, αλλά προκρίθηκε στον γ’ προκριματικό του Conference

Με το «χρυσό» γκολ του Φαμπιάνο στο 80' ο Άρης επικράτησε 1-0 της Αραράτ στη Θεσσαλονίκη και εξασφάλισε την παρουσία του στον γ' προκριματικό του Conference League. Αντίπαλός του η Ντιναμό Κιέβου.

Ο Άρης ζορίστηκε, αλλά έκανε το καθήκον του κι έφερε εις πέρας την αποστολή του.

Το 1-0 επί της Αραράτ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποδείχθηκε αρκετό για να έρθει η πρόκριση στον γ’ προκριματικό του Conference League και πλέον η ελληνική ομάδα κοιτά τα διπλά παιχνίδια με την ουκρανική Ντιναμό Κιέβου.

Ο Φαμπιάνο Λέισμεν ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά για τους κίτρινους με το λυτρωτικό γκολ που σημείωσε στο 80′. Ως τότε το άγχος είχε καταβάλει τους παίκτες του Τόλη Τερζή που δεν είχαν βρει διέξοδο και δυσκολεύονταν στη δημιουργία.

Τα δύο παιχνίδια απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου θα διεξαχθούν στις 10 και 17 Αυγούστου. Το πρώτο στη Θεσσαλονίκη και το δεύτερο στο Βουκουρέστι, σε ουδέτερη έδρα για λόγους ασφαλείας.

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Τζούρασεκ (61′ Τζουλς), Νταρίντα, Μενέντεθ (46′ Σαβέριο), Ρουπ (61′ Πάβισιτς), Πάλμα (89′ Ματαρίτα), Μορόν (86′ Χριστοδουλόπουλος)

Αραράτ: Ερμάκοφ, Γκριγκοριάν (72′ Τερτεριάν), Σεΐντ, Μπουένο, Αλεμάο (87′ Χακομπιάν), Καστανέιρα (64′ Τέρα), Ομπιέρο (89′ Αμπαρτσουμιάν), Μουραντιάν, Γένε, Σερομπιάν (64′ Αβανεσιάν), Έζα

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.