Παναθηναϊκός – Ντνίπρο 2-2: Σπόραρ και Τζούριτσιτς τον έστειλαν στον επόμενο γύρο

O Παναθηναϊκός «σφράγισε» την πρόκρισή του στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα τον περιμένει η Μαρσέιγ.

«Ζορίστηκε» αρκετά, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ντνίπρο και με το ισόπαλο 2-2 στη ρεβάνς με τους Ουκρανούς στο «Απόστολος Νικολαΐδης», «σφράγισε» (με συνολικό σκορ 5-3) την πρόκρισή του στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα τον περιμένει η Μαρσέιγ.

Τα δύο γκολ του Αντράζ Σπόραρ, αποδείχθηκαν αρκετά για τους «πράσινους» που έκαναν τα… εύκολα-δύσκολα απέναντι στην Ντνίπρο και μολονότι προηγήθηκαν μόλις στο 15’, βρέθηκαν να… κυνηγούν στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου απ’ τα γκολ των Ντόβμπικ (23’) και Σαράπι (54’). Ο Σλοβένος φορ όμως, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του (από τρομερή ενέργεια του Φίλιπ Τζούριτσιτς) επανέφερε την ηρεμία για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος εξασφάλισε με την πρόκρισή του την παρουσία του (μίνιμουμ) στους ομίλους του Europa League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Βιλένα (65’ Τσόκαϊ), Παλάσιος (46’ Μαντσίνι), Τζούριτσιτς (79’ Κλεϊνχέισλερ), Μπερνάρ (90’ Βέρμπιτς), Σπόραρ (79’ Ιωαννίδης).

ΝΤΝΙΠΡΟ (Ολεκσάντρ Κούτσερ): Βόλινετς (36’ λ.τρ. Κιναρέικιν), Πάσιτς, Άνταμιουκ, Σάραπι (57’ λ.τρ. Σβάτοκ), Καπλιένκο (69’ Τάντσιουκ), Μπαμπένκο, Μπλάνκο, Μιροσνιτσένκο, Πιχάλιονοκ (69’ Κοχούτ), Ρουμπσίνσκι (69’ Χουτσούλιακ), Ντόβμπικ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.