Ένα άγριο σκηνικό με πυροβολισμούς που άφησε πίσω του έναν νεκρό άνδρα και μια σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα έλαβε χώρα στην πόλη Λέικλαντ της Φλόριντα.

Όπως εκ των υστέρων ταυτοποιήθηκε το θύμα ήταν ο 25χρονος Ραχίμ Μπέικον, δημοφιλής ράπερ με το ψευδώνυμο «350Heem» και αδερφός του Αμερικανού Ντουέιν Μπέικον – πρώην παίκτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Η τραυματισμένη 48χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Όπως μεταδόθηκε, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 2:00 πμ του περασμένου Σαββάτου, σε πάρκινγκ έξω από το κλαμπ Jade Fox Lounge. Όπως αναφέρθηκε ήρθε ως συνέχεια ενός καβγά μεταξύ πελατών και εργαζομένων στο φινάλε ενός πάρτι. Ο Ραχίμ Μπέικον ήταν εκεί για να γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του.

Σύλληψη μιας 23χρονης

Αν και αρχικά η Αστυνομία δεν είχε δώσει οποιαδήποτε λεπτομέρεια για το φονικό, διεξάγοντας έρευνα, ενημέρωσε εκ των υστέρων πως έχει ήδη συλληφθεί μια 23χρονη, η Τζαμίλα Τζόνσον.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε όπλο, το οποίο διαπιστώθηκε πως είχε κλαπεί το 2015. Εξετάζεται ως το όπλο που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του αδερφού του Μπέικον.

Σε πρώτη φάση η συλληφθείσα αντιμετωπίζει την κατηγορία της οπλοκατοχής και έχει προφυλακιστεί.

Πατέρας μιας 7χρονης

«Αρνούμαι να το πιστέψω. Η καρδιά μου έχει σπάσει. Δεν μπορώ να βρω λέξεις αυτή τη στιγμή», δήλωσε σπαρακτικά η μητέρα του θύματος που μεγάλωσε μόνη της πέντε παιδιά. Ήταν 17 ετών όταν γέννησε τον Ντουέιν.

Ο Ραχίμ Μπέικον ήταν πατέρας μιας 7χρονης κόρης. Είχε αρχίσει να παίζει μπάσκετ, αλλά δεν ήταν όσο καλός ο αδερφός του και στράφηκε στον δρόμο της μουσικής. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί δις για κατοχή όπλου και ναρκωτικών. Αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης εστίασε στη ραπ, υπέγραψε σε εταιρία και προσπάθησε να βάλει τη ζωή του σε διαφορετική ρότα.