Στις 11 το πρωί, στο Γαβαλοχώρι του Αποκόρωνα Χανίων η οικογένεια του 34χρονου Σμηναγού Χρήστου Μουλά, κυβερνήτη του μοιραίου Canadair, θα του πει το τελευταίο «αντίο».

Η κηδεία γίνεται στη γενέτειρά του, το Γαβαλοχώρι του Αποκόρωνα Χανίων, όπου μεγάλωσε ο ίδιος και ζουν οι γονείς και η αδελφή του. Στην κηδεία το παρών δίνει και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η νεκρώσιμη τελείται στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου και σε αυτή πέρα από τους συγγενείς και τους φίλους θα παραστούν οι συνάδελφοι του 34χρονου από την Πολεμική Αεροπορία.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του κυβερνήτη του Canadair διανύει τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ως ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης προς την οικογένεια του Χρήστου Μουλά η Βουλή των Ελλήνων υιοθετεί το αγέννητο παιδί του, όπως ανακοίνωσε χθες ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Τιμητικό άγημα, τυλιγμένο με σημαία το φέρετρο

Λίγο πριν τις 9 το πρωί, έφτασε στην εκκλησία το φέρετρο του με τη σορό του Χρήστου Μουλά τυλιγμένο με τη γαλανόλευκη σημαία. Το κλίμα στο χωριό των Χανίων είναι ιδιαίτερα βαρύ, ενώ παρών στην κηδεία είναι και τιμητικό άγημα της Αεροπορίας, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Δείτε εικόνες