Το 1983, ο Nerio Alessandri ιδρύει την Technogym. Και από τότε, τίποτα πια δεν είναι το ίδιο στον χώρο της άσκησης. Ένας συνδυασμός εργονομίας και design, έχει φέρει ως τώρα στη ζωή 55 εκατομμυρίων φίλων του fitness δεκάδες ξεχωριστές λύσεις. Μία από τις πιο πρόσφατες, είναι το Technogym Run.

Διεκδικώντας τον τίτλο του πλέον αθόρυβου και οικονομικού ενεργειακά διαδρόμου, ο Technogym Run έχει όλα όσα φαντάζεστε -και ακόμα περισσότερα- που θα κάνουν καλύτερη την προπόνησή σας, ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Τεχνολογία που μιμείται το δάπεδο των κορυφαίων κουλουάρ στίβου για ελάχιστη επιβάρυνση του σώματος. Μεγάλη επιφάνεια διαδρόμου για μεγαλύτερα ανοίγματα και καλύτερες αποδόσεις. Προσαρμογή αντίστασης για προσομοίωση sled training με βάρος έως και 60 κιλά, για άσκηση ποδιών και κορμού. Και φυσικά, τη Slat Belt με τεχνολογία απορρόφησης θορύβου -για το δικό σας ευ ζην, αλλά και αυτό των γειτόνων σας, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας τον χρησιμοποιείτε.

Όσο για την κονσόλα του Technogym Run, θα γίνει ο ιδανικός σας παρτενέρ στην άσκηση. Όλες οι βασικές ενδείξεις (απόσταση, θερμίδες, ταχύτητα), μια πληθώρα προγραμμάτων δύναμης, υψηλής έντασης ή cardio, βίντεο καθοδήγησης από εκπαιδευτές, αλλά και επιλογές διασκέδασης για όση ώρα «καταπίνετε» χιλιόμετρα, όπως Netflix ή YouTube, «περνάνε» απ’ την 27 ιντσών οθόνη του και το ηχοσύστημά του.

Ξεχάστε την καταπόνηση του τρεξίματος στον εξαντλητικό καύσωνα ή το εξοντωτικό κρύο. Η άσκησή σας γίνεται αποδοτικότερη και ευκολότερη, με την άνεση που σας προσφέρει ο χώρος σας. Είτε τρέχετε περιστασιακά είτε είστε fitness enthusiast, αξιοποιήστε με το Technogym Run τα οφέλη που θ’ απολαμβάνουν οι αθλητές των Ολυμπιακών του ‘24 στη Γαλλία (η Technogym θα δώσει το «παρών» ως provider εξοπλισμού, όπως έκανε και στις προηγούμενες 8 διοργανώσεις) και τρέξτε… να το αποκτήσετε!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Technogym και ακολουθήστε @Technogym_gr στο Instagram.