Πλούσιο φέρεται ότι είναι το «βιογραφικό» του 61χρονου που συνελήφθη για την επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς στην Τεκτονική Στοά στις 13 Ιουλίου.

Ο άνδρας, εντοπίστηκε σε σπίτι στον Ωρωπό, το οποίο είχε στην ουσία μετατρέψει σε αποθήκη εκρηκτικών μηχανισμών, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοίμαζε και άλλα χτυπήματα. Φέρεται να εμπλέκεται σε επίθεση που έγινε στις αρχές Μαρτίου στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής καθώς και σε επίθεση που έγινε τον ίδιο μήνα στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Τεκτονική Στοά, μεταξύ των οδών Αχαρνών και Σουρμελή, εξερράγη μετά από προειδοποιητικό τηλεφώνημα στο 112 ένας εκρηκτικός μηχανισμός και λίγο αργότερα έγινε ελεγχόμενη έκρηξη σε δεύτερο εκρηκτικό μηχανισμό.

Πέντε μέρες μετά την επίθεση στη Μασονική Στοά ανέβασε ανάρτηση στο Facebook, από το άρθρο που έγραψε σε προσωπικό του blog, στο οποίο ανέλυε τι σηματοδοτεί η «πρώτη παγκοσμίως» όπως τη χαρακτήριζε «βομβιστική επίθεση σε Μασονική Στοά».

Ο 61χρονος χαρακτηρίζεται με κάθε τρόπο το μίσος του για τη μασονία, χαρακτηρίζεται ως «Πολέμαρχος του Θεού που θα πολεμήσει τις σατανικές δυνάμεις» και «κηρύσσει τον πόλεμο σε κάθε εχθρό και πολέμιο της πατρίδας».

«Ο Καποδίστριας δολοφονήθηκε από τη μασονία»

Στο άρθρο αναλύει πρώτα τι είναι η μασονία και ποιοι οι σκοποί της. Τονίζει ότι «η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού, γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ανθρώπων σε θέσεις κλειδιά από τις οποίες επηρεάζεται η λήψη αποφάσεων».

Δηλώνει οπαδός του Ιωάννη Καποδίστρια που «δολοφονήθηκε από τη μασονία» και παραθέτει τη «μυστική εγκύκλιο με την οποία ο Ιωάννης Καποδίστριας προσπάθησε να πολεμήσει τη μασονία στην Ελλάδα».

Aποκαλεί μάλιστα τον εαυτό του «Πολέμαρχο του Θεού που θα πολεμήσει τις σατανικές δυνάμεις», ενώ παραθέτει τα φέιγ βολάν τα οποία παρουσιάζονται ως η προκήρυξή του για την επίθεση στην Τεκτονική Στοά στις 13 Ιουλίου.

«Ελληνικέ λαέ» έγραφε, μεταξύ άλλων, το φέιγ βολάν, «μας κυβερνούν μασόνοι, σατανιστές και προδότες που έχουν καταλύσει το σύνταγμα και καταπατούν όλες τις ηθικές αρχές και τις παραδοσιακές αξίες των Ελλήνων».

«Το τραβήξατε πολύ το σχοινί και κόπηκε» λέει απευθυνόμενους στους μασόνους. «Εμείς οι έλληνες ιδιοκτήτες αυτής της ιερής γης, δεν θα καθήσουμε σαν «καλά αρνάκια» για να μας σφάξετε και να σας βλέπουμε να τεμαχίζετε και να χαρίζετε την περιουσίας μας […] Κηρύσσουμε τον πόλεμο σε κάθε εχθρό της πατρίδας μας» γράφει.