Δήμαρχος από την Σπάρτη ή από τον Δομοκό;

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι κινήσεις της ακροδεξιάς στις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς φήμες θέλουν τον καταδικασθέντα Κασιδιάρη να θέλει να διεκδικήσει τον δήμο της Αθήνας

Ένα θέμα που απασχολεί την ακροδεξιά στη χώρα μας είναι αυτό των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση τον Οκτώβριο, όπως αναφέρει ο σημερινός ΒΗΜΑτοδότης. Ενώ μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Βασίλης Στίγκας, δήλωνε ότι οι Σπαρτιάτες δεν θα κατεβάσουν ψηφοδέλτια σε Δήμους και Περιφέρειες, οι πληροφορίες μας λένε άλλα.

Γιατί ακούγεται ότι ο Κασιδιάρης θέλει, μέσω των εκλογών για την τοπική Αυτοδιοίκηση, να χρησιμοποιήσει τα στελέχη του που δεν μπόρεσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στις εκλογές του Ιουνίου λόγω της υπερβολικής έκθεσης τους, όχι στον ήλιο, αλλά στο προηγούμενο πολιτικό του μόρφωμα, τους Έλληνες.

Λέγεται μάλιστα, ότι και ο ίδιος θέλει να διεκδικήσει για μια ακόμα φορά την ψήφο των πολιτών της Αθήνας . Έλα όμως που οι σχετικές τροπολογίες κάνουν ρητά λόγο για μη συμμετοχή των καταδικασμένων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στις εκλογές και της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τελικά τι σκοπεύει να πράξει ο Κασιδιάρης; Να κάνει ένα ακόμα σόου με μια υποψηφιότητα του που θα κοπεί από τα αρμόδια δικαστικά όργανα, δικαιολογώντας πάλι στους οπαδούς του ότι αυτός προσπάθησε αλλά δεν τον άφησαν; Ή είναι και αυτό ένα θέμα που αφορά την εσωτερική συζήτηση που υπάρχει μεταξύ Σπαρτιατών και των εντολών του Δομοκού;

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.