Μαμά έγινε για πρώτη φορά η πρωταγωνίστρια του «The Parent Trap», Lindsay Lohan. Εκπρόσωπος της ηθοποιού επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ότι η 36χρονη γέννησε ένα αγοράκι στο Ντουμπάι.

«Η Lindsay Lohan και ο σύζυγός της, Bader Shammas, καλωσόρισαν έναν όμορφο, υγιή γιο που ονομάζεται Luai» δήλωσε η δημοσιογράφος Leslie Sloane στο EW. «Η οικογένεια είναι πανευτυχής». Η ακριβής ημερομηνία γέννησης δεν έχει γίνει γνωστή. Το Page Six μετέδωσε πρώτο την είδηση.

Η Lohan ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Μάρτιο, αποκαλύπτοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν «ευλογημένη και ενθουσιασμένη» με τη σκέψη ότι θα γίνει μαμά. Μάλιστα στο παρελθόν είχε μιλήσει για την αποβολή της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του 2014 για το ντοκιμαντέρ Lindsay της Oprah Winfrey Network.

View this post on Instagram

A post shared by Nestig (@nestigbaby)

Τι σημαίνει το Luai

Το όνομα Luai στα αραβικά σημαίνει δυνατός ή σταθερός. Από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Lohan έχει πει ότι θέλει να μεγαλώσει το παιδί της στο Ντουμπάι, την πόλη στην οποία μετακόμισε πριν από σχεδόν μια δεκαετία. Δίνοντας στον γιο της ένα παραδοσιακό αραβικό όνομα, είναι σαφές ότι θέλει να συνεχίσει να κρατάει την οικογένειά της ριζωμένη στην κουλτούρα του Ντουμπάι.

Η Lohan άρχισε να βγαίνει με τον επενδυτικό τραπεζίτη Bader Shammas με έδρα το Ντουμπάι το 2021, αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν στα τέλη του ίδιου έτους. Το καλοκαίρι του 2022, η Lohan και ο Shammas παντρεύτηκαν και η Lohan έμεινε έγκυος λίγους μήνες μετά.