Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Από τι πέθανε τελικά το μοναχοπαίδι του Έλβις

Τι αναφέρει η έκθεση του ιατροδικαστική για την αιτία θανάτου της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ - Πέθανε στις 12 Ιανουαρίου 2023.

Το φως της δημοσιότητας είδε η αιτία θανάτου της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, που ήταν το μοναχοπαίδι του Έλβις και πέθανε στις 12 Ιανουαρίου 2023.

Σε έκθεση του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, που περιήλθε στην κατοχή του CNN, αναφέρεται ότι ο θάνατος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν επακόλουθο της απόφραξης του λεπτού εντέρου. Η απόφραξη του εντέρου προκλήθηκε από συμφύσεις που αναπτύχθηκαν μετά από βαριατρική επέμβαση, μια εξειδικευμένη επέμβαση που ασχολείται με την καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Οι βαριατρικές επεμβάσεις γίνονται στο πεπτικό σύστημα και έχουν ως στόχο τον περιορισμό της κατανάλωση τροφής και της πρόσληψης ενέργειας.

«Δεν υπάρχουν ενδείξεις τραυματισμού ή εγκληματικής ενέργειας. Ο θάνατος ήταν φυσικός» αναφέρει η επίσημη γνωμοδότηση του αναπληρωτή ιατροδικαστή Dr. Juan M. Carrillo.

Η Λίζα Μαρί, μοναχοκόρη του Έλβις Πρίσλεϊ και της Πρισίλα πέθανε λίγες ώρες αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από καρδιακή ανακοπή στις 12 Ιανουαρίου 2023. Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή η Λίζα Μαρί, το πρωί της ημέρας που πέθανε, παραπονιόταν για πόνο στην κοιλιά.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό της ήταν στις Χρυσές Σφαίρες, όπου είχε πάει συνοδεία της μητέρας της, για να υποστηρίξουν την ταινία του Μπαζ Λούχμαν «Elvis» που αφορούσε τη ζωή του θρύλου πατέρα της.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.