Αχτσιόγλου: Γιατί διάλεξε το Ωδείο Αθηνών

Οι συμβολισμοί ενός χώρου και τα επόμενα βήματα

Ίσως οι περισσότεροι να μην γνωρίζουν (και πώς να το γνώριζαν) ότι η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου ήταν (και παραμένει) πιανίστρια, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Γιατί σας το λέω αυτό; Επειδή η εκδήλωση για την παρουσίαση της υποψηφιότητάς της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είχε αρκετούς συμβολισμούς – με στόχο να δημιουργήσει μια εικόνα νέου ξεκινήματος: Επέλεξε να εμφανιστεί στο Ωδείο ( έναν χώρο που δεν έχει συνδεθεί με τον «παλαιό» ΣΥΡΙΖΑ) χωρίς τα στελέχη που την στηρίζουν και – όπως έγινε γνωστό από τους συνεργάτες της – θα εμφανιστούν τις επόμενες ημέρες, στις περιοδείες που θα κάνει τόσο στην Αττική, όσο και σε άλλες πόλεις, σημειώνει η ίδια πηγή.

Στην επικείμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο, η ίδια πρόκειται να παρουσιάσει την πολιτική της πλατφόρμα «για όλα τα μείζονα για τη χώρα και τον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ η υποψηφιότητα της αφορά και την κοινωνία, για αυτό και επελέγη το Ωδείο Αθηνών για τη σημερινή της ανακοίνωση, όντας εξάλλου και πιανίστρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Χαρίτσης δεν θα είναι υποψήφιος διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα και εξέφρασε τη στήριξή του στην Έφη Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.